Lely

Test Engineer Mechatronics - Maassluis

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 29-08-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Maassluis Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform
In de ontwikkeling van de Lely producten is het de taak van de Test Engineer om ervoor te zorgen dat het ontworpen product in alle opzichten perfect functioneert bij de melkveehouder. Welke krachten oefent een koe uit op de melkrobot en hoe kunnen we dat simuleren in een testopstelling? Wat is het effect van extreme temperaturen op de levensduur van een robot?

Bekijk hier het filmpje om een indruk te krijgen van de diverse testen voor onze nieuwste melkrobot, de Lely Astronaut A5: www.youtube.com/watch?v=7aXYUCVu4nI.

Op de afdeling Product Development van Lely ontwikkelen we met 180 Engineers innovatieve oplossingen die het leven van veehouders aangenamer maken. Denk hierbij aan het automatiseren van nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal, van melken tot reinigen en bijbehorende managementsystemen.

Belangrijkste taken
Als Test Engineer bij Lely heb je een ontzettend veelzijdige baan, zowel in activiteiten als in werkomgeving. Het ene moment voorzie je het productontwikkelingsteam van advies, dan bouw je in onze werkplaats een nieuwe testopstelling, een ander moment bezoek je één van onze testfarms om te bekijken hoe de producten in de praktijk werken.

Concreet bestaat jouw rol uit de volgende werkzaamheden:
 • Je levert advies aan het productontwikkelingsteam ten aanzien van requirements, eventuele risico’s en te gebruiken componenten;
 • Aan de hand van de eisen, doelstellingen en risico-inventarisatie stel je een testplan op;
 • Je ontwerpt en bouwt een testopstelling met bijbehorend meetsysteem;
 • Je voert de testen uit, analyseert de testresultaten en verzamelt feedback van gebruikers;
 • Je koppelt de testresultaten terug aan het team en voorziet hen van onderbouwd advies.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een technische omgeving bij een door innovatie gedreven familiebedrijf dat in de top-10 octrooiaanvragen staat en 1600 ‘levende’ patenten op haar naam heeft staan.
 • Een internationale werkomgeving bij één van de meest innovatieve organisaties van Nederland;
 • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Een open werkomgeving met informele sfeer en o.a. flexibele werktijden;
 • Grote vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
 • Veel afwisseling tussen bureauwerk en met je handen bezig zijn;
 • Een goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Profiel
Je hebt een breed technisch inzicht op systeemniveau en in je vrije tijd ben je graag bezig met je handen, bijvoorbeeld met sleutelen aan auto’s, motoren of andere voertuigen. Je weet gemakkelijk je tijd en aandacht te verdelen over meerdere testen in diverse fasen tegelijkertijd en weet op een overtuigende wijze je advies over te brengen aan het team.

Daarnaast breng je het volgende mee:
 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Industrieel Ontwerpen of een andere technische studie;
 • Bij voorkeur een of twee jaar ervaring, bijvoorbeeld op het gebied van Systems Engineering, productontwikkeling, test engineering, of commissioning engineering;
 • Kennis van Labview en FMEA is een pre;
 • Rijbewijs B

Contactgegevens voor sollicitatie
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan nu via de ''Solliciteer'' button. Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Kristel Goedegebuure- van Nieuwenhuijzen.

Contactinformatie
Kristel Goedegebuure- van Nieuwenhuijzen, Talent Acquisition Manager, kgoedegebuure@lely.com of 06-82049996.

Onze organisatie / De afdeling
Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Kristel Goedegebuure- van Nieuwenhuijzen
Telefoon 06-82049996

Vestigingsplaats

Solliciteer