Lely

Technisch Servicemonteur Zuid-Holland - Maassluis

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 04-02-2019 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Maassluis Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Prima arbeidsvoorwaarden
Servicemonteur Melkrobots Zuid-Holland

Houd je van technische vraagstukken en hoogwaardige producten? En wil je een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Woon je in de regio Zuid-Holland? Dan heb jij je nieuwe uitdaging gevonden!

Belangrijkste taken
Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor onderhoud en service aan melkrobots en bijbehorende randapparatuur bij onze klanten, met name melkveehouders. De werkzaamheden zijn veelzijdig en omvatten onder andere elektronica, mechatronica, pneumatiek en bijbehorende pc-software. Daarnaast draag je zorg voor de inbedrijfstelling van nieuwe (robot)systemen en geef je bedieningsinstructies aan klanten. Je zorgt voor een nauwkeurige administratie van alle uitgevoerde werkzaamheden: werkbonnen, urenstaten en onderdelen verwerking. Het draaien van storingsdiensten is tevens een onderdeel van de functie. De uitdaging zit hem in het optimaliseren van de machines tot in de kleinste details, waardoor de machines optimaal en betrouwbaar draaien.

Hoewel je in je werkzaamheden een grote mate van zelfstandigheid hebt, werk je veel samen met het team. De communicatielijnen zijn kort en je komt te werken in een informeel team met gemotiveerde collega's.

Wij bieden

 • Een leuke baan bij een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland;
 • Bij aanvang van het dienstverband start je met een opleidingstraject van minimaal 12 weken waarin je de melkrobot goed leert kennen;
 • Lely besteedt veel aandacht aan interne kennisdeling, waardoor je ook na de opleiding op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied;
 • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
 • Prima arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
 • Een serviceauto, telefoon en laptop tot je beschikking.

Profiel
 • Een technische vooropleiding, bijvoorbeeld in de richting van Elektronica, Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
 • Ervaring als Servicemonteur;
 • Woonachtig in Zuid-Holland;
 • Affiniteit met de melkveehouderij;
 • Goede Engelse vaardigheden voor het lezen van technische instructies in het Engels;
 • Service- en klantgerichte instelling;
 • Een teamspeler die het leuk vindt om op afstand collega’s te ondersteunen;
 • Grote zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, inzet en een pragmatische, oplossingsgerichte instelling, zowel technisch als in het contact met klanten.

Contactinformatie
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan nu via de ''Solliciteer'' button. Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Milou van Ruijven, 06-83027414.

Onze organisatie / De afdeling
Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Milou van Ruijven
Telefoon 06-83027414

Vestigingsplaats

Solliciteer