Lely

Technical Support Specialist Milking & Cooling - Maassluis

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 12-03-2019 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Maassluis Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Geen technische vraag is jou te complex, je gaat door tot je de oplossing hebt gevonden! Je helpt jouw collega's met het oplossen van technische klantvragen of gaat op zoek naar een oplossing bij de collega's van product development.

Belangrijkste taken
Uitvinden, testen en in productie brengen van onze oplossingen voor veehouders, zoals de melkrobot, automatische voersystemen en technische hulpmiddelen voor diergezondheid, dat gebeurt allemaal binnen Lely. Als er een technische vraag is over een van onze oplossingen die zo complex is dat andere collega's, die rechtstreeks contact hebben met de klant, de vraag niet op kunnen lossen, dan komt de vraag bij jou terecht. Het kan voorkomen dat je het op afstand kunt regelen, maar het komt ook voor dat je je laarzen aantrekt en zelf naar de veehouder gaat.

De afdeling waar je komt te werken is volop in ontwikkeling. Je kunt dan ook meewerken aan de professionalisering en standaardisering van serviceprocessen door bijvoorbeeld input te leveren voor trainingen die gegeven worden of handleidingen te schrijven. Daarnaast wordt jouw input ook vaak gevraagd in de testfases van nieuwe producten voordat ze gelanceerd worden.

Wij bieden

Een interessante baan waar je te maken krijgt met complexe technische vragen en aan de wieg staat van nieuwe Lely oplossingen. Je krijgt een fijne werkplek in een internationaal familiebedrijf waar innovatie het uitgangspunt is.

Verder...
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Gezien de functie is thuiswerken mogelijk, maar niet structureel;
 • Binnen Lely is er voldoende ruimte om door te groeien, zowel in Nederland als naar andere landen waar Lely vertegenwoordigd is.
 • ... en op de Lely Campus hebben we de lekkerste cappuccino’s gemaakt door onze eigen barista met verse melk rechtstreeks van de boerderij.

Profiel
Je bent een technisch specialist en snapt hoe onze oplossingen in elkaar steken, dit gaan we je uiteraard goed uitleggen. Je vraagt door tot je de kern van het vraagstuk te pakken hebt en zoekt zelf, of samen met de bouwers van de oplossing, naar het juiste antwoord. Kan niet of gaat niet, dat zijn voor jouw geen antwoorden.
 • je hebt bij een afgeronde HBO of WO- opleiding bij voorkeur in elektro -of besturingstechniek;
 • je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een technische werkomgeving;
 • affiniteit met (embedded) software of PLC's is een pré;
 • je legt gemakkelijk contact met collega’s en klanten;
 • je vindt het leuk om technische vragen uit te pluizen en om problemen op te lossen, in samenwerking met je collega's wereldwijd;
 • je bent een teamplayer, een completer en serieus in je werk;
 • Gezien het internationale karakter van deze functie is een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift een vereiste.

Contactgegevens voor sollicitatie
Als je jezelf herkent in het profiel solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button of neem contact op met onze Corporate Recruiter. Na je sollicitatie via de Lely website ontvang je altijd een ontvangstbevestiging. Onze Corporate Recruiter is dhr. Stace Barreiro de Leon en hij is bereikbaar via mail op sbarreirodeleon@lely.com voor eventuele vragen betreffende je sollicitatie of over de functie van Technical Support Specialist Milking & Cooling.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en is ook niet nodig. Wij hebben heel hard gewerkt met het huidige team en die inzet heeft zelfs geleid tot een LinkedIn nominatie voor "rising star" met onze afdeling Talent Acquisition.

Onze organisatie / De afdeling

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Stace Barreiro de León

Vestigingsplaats

Solliciteer