Lely

Technical Support Specialist (Agri) - Maassluis

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 13-11-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Maassluis Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Goed salaris
Technical Support Specialist (Agri)

Jij voorziet onze (internationale) klantadviseurs van de juiste technische training, tools en advies op technisch gebied. Je bezoekt onze (internationale) Lely centers en weet voor ieder technisch vraagstuk een juiste oplossing.

Belangrijkste taken
Jij bent verantwoordelijk voor alle complexe technische vraagstukken van onze oplossingen die veehouders gebruiken in het gebied: Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland en Oostenrijk. Hieronder vallen 10 Lely Centers. De Centers bezoek je regelmatig, reken op 1 week per maand dat je internationale bezoeken doet, afhankelijk van welke Lely Centers in jouw pakket vallen. Samen met de lokale technische specialisten maak je een jaarplan waarin je bijvoorbeeld werkt naar sneller services bij onderhoud, alarmmeldingen omlaag krijgen, kennis van veehouders vergroten en declareerbare uren omhoog.

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle technische specialisten van de Lely center goed getraind worden. Dit komt ongeveer neer op 4x per jaar een SL1 en SL2 training van 11 dagen, voor SL2 verzorg 1x per 2 jaar herhalingsdagen op de Centers zelf.

Een klant (veehouder) belt met monteur, die komt er onvoldoende uit en belt de technisch specialist lokaal, als die er ook niet uitkomt omdat het echt een technisch complex verhaal is, dan bellen ze naar jou. Jij ondersteunt dan in eerste instantie op afstand, door in te loggen in op het systeem en probeer je het zo op te lossen. Heb je iets ontdekt dat voor alle robots opgelost moet worden, dan meld je dit uiteraard bij de engineers. Je hebt 1 dag in de week van 8:00 tot 8:00 storingsdienst en 1 weekend in de 5 weken.

Wij bieden
Een waanzinnige baan bij internationaal bedrijf dat continu vooroploopt binnen de agrarische sector om het leven van de veehouder steeds gemakkelijker, duurzamer en leuker te maken. Dit is jouw kans om jouw gespecialiseerde kennis te delen en wederom te verrijken.

Verder:
 • Goed salaris;
 • Auto van de zaak;
 • Hotline vergoeding;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
 • Flexibiliteit in werktijden en werkplek;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen werk in te delen;
 • Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen.
En een eigen barista op de Lely Campus die de beste cappuccino’s maakt van verse melk, direct van de boer.

Profiel
Techniek heeft geen geheimen voor jou, zijn die er wel dan zoek je ze uit tot op de bodem. Je stelt de vraag achter de vraag en vindt het leuk om collega’s mee te nemen in jouw technische kennis. Je hebt ervaring bijvoorbeeld als monteur en/of storingsdienst of hebt gewoon verstand van techniek.

Verder…
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Technische achtergrond;
 • Kennis van een veehouderij is mooi meegenomen;
 • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal;
 • Kennis van een extra taal, bijv. Frans of Duits maakt het wel gemakkelijker.

Contactgegevens voor sollicitatie
Ben je overtuigd en is dit jouw droombaan? Solliciteer dan direct via de ''Solliciteer'' button. Mocht je vragen hebben over de functie of de procedure, schroom niet en bel de heer Stace Barreiro de Leon op 06-44515395.

Onze organisatie / De afdeling
Het leven van de veehouder aangenamer maken: daar staan we voor. Door te luisteren, kunnen we hen helpen in de uitdaging de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien. Op een duurzame manier met respect voor mens en dier.

Het Lely avontuur begon met de droom van de broers Arij en Cornelis om de werkzaamheden in de boerderij zoveel mogelijk te automatiseren. De uitvinding van de melkrobot wordt nog steeds gezien als de belangrijkste revolutie in de agrarische sector. Inmiddels heeft Lely verschillende oplossingen op het gebied van melken, voeren, diergezondheid en worden de eerste stappen gezet in Energie.

Lely is nog steeds een familiebedrijf en dit is nog steeds voelbaar ook al zijn er internationale klanten en vestigingen in meer dan 40 landen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Stace Barreiro de Leon
Telefoon 06-44515395

Vestigingsplaats

Solliciteer