Lely

Specialist Farm Management Support Systems & Data (Maassluis, 32-40 uur) - Maassluis

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 22-02-2019 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Maassluis Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Goed salaris
Specialist Farm Management Support Systems & Data (Maassluis, 32-40 uur)
Maassluis

Functie Agri
Publicatiedatum 10 februari 2019 12:00
Sluitdatum 31 maart 2019 12:00

Tussen de veehouderij en de software engineer, daar voel jij je thuis. Jij snapt hoe een veehouderij werkt en wat er moet gebeuren om een succesvol bedrijf te runnen. Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is voor een boer om goed inzicht te hebben in de resultaten van zijn bedrijf en hoe hierop gestuurd kan worden.

Belangrijkste taken
Samen met de melkveehouder en de software engineer achterhaal je welke data interessant is en hoe hierop gestuurd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan data over koe gezondheid, rantsoen, voortplanting, melkproductie en de prestaties van de aanwezige melk- en/of voerrobots. De veehouder wil op een makkelijke manier inzichtelijk krijgen met welke kengetallen gestuurd kan worden om zijn bedrijfsdoelen te halen.

In jouw baan werk je met (software) engineers en met andere Farm Management collega’s over de hele wereld. Je gaat naar de Clusters (overkoepelende Lely organisaties ook in andere landen) om processen te monitoren en hun vraagstukken te beantwoorden. Op basis hiervan kom je met voorstellen hoe onze producten verbeterd kunnen worden. Af en toe reis je naar Praag of Istanbul om te sparren met softwareontwikkelaars. Daarnaast zet je trainingen op om je collega’s in het veld uit te leggen hoe optimaal gebruik te maken van de software.

Wij bieden
Een waanzinnige baan bij een internationaal bedrijf dat continu voorop loopt binnen de agrarische sector om het leven van de veehouder steeds gemakkelijker, duurzamer en leuker te maken. Dit is jouw kans om jouw gespecialiseerde kennis te delen en wederom te verrijken.

Verder:
 • goed salaris;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
 • flexibiliteit in werktijden en werkplek;
 • vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen werk in te delen;
 • Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen.

...En een eigen barista op de Lely Campus die de beste cappuccino’s maakt van verse melk, direct van de boer.

Profiel
Je hebt interesse in de veehouderij, je vindt het leuk om je te verdiepen in het Lely managementsysteem en hebt affiniteit met techniek en software. Je hebt het in je om voorstellen uit te werken en deze voor te leggen bij software engineers om uit te leggen wat je wilt. Juist omdat jij de boer zo goed kent, weet jij welke data voor hen interessant is en zo help jij de software engineers weer om iets te ontwikkelen dat ook daadwerkelijk goed wordt gebruikt.

Verder heb je:
 • ongeveer 3 jaar ervaring in relevante functie;
 • agrarische Bacheloropleiding (HBO)(Dronten, Wageningen, Den Bosch of soortgelijks);
 • interesse in software en management programma’s;
 • affiniteit met de veehouderij sector;
 • de drive om jouw opgedane kennis om te zetten in trainingen en kennisdocumenten;
 • uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden (woord & geschrift).

Contactgegevens voor sollicitatie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu via de 'Solliciteer' button. Na je sollicitatie ontvang je altijd een ontvangstbevestiging. Heb je deze niet dezelfde dag van je sollicitatie ontvangen? Neem dan contact met dhr. Stace Barreiro de Leon via sbarreirodeleon@lely.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en is ook niet nodig. Wij hebben heel hard gewerkt met het huidige team en die inzet heeft zelfs geleid tot een LinkedIn nominatie voor "rising star" met onze afdeling Talent Acquisition. Wil je een bijdrage leveren... solliciteer dan want wij zoeken nog een Corporate Recruiter/Talent Acquisition Specialist, www.lely.com/nl/vacatures/talent-acquisition-specialist-405/.

Onze organisatie / De afdeling
Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Centers voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan zestig landen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Maakindustrie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Stace Barreiro de Leon
Telefoon 06-44515395

Vestigingsplaats

Solliciteer