Lely

Security Specialist - Maassluis

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 28-08-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Maassluis Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform
Security Specialist
Maassluis

Functie ICT
Publicatiedatum 19 augustus 2018
Sluitdatum 20 september 2018

Zoek je een écht uitdagende functie op IT-Security gebied en ben jij een ervaren technisch specialist? Stop dan met zoeken en solliciteer onderaan de pagina! Dit is jouw kans om je passie voor IT-Security in te brengen om de digitale transformatie bij Lely te versterken en mee te bouwen aan ons state of art technologie platform.

Belangrijkste taken
Deze functie bevindt zich in het IT-team van Lely, een team met de opdracht om samen met enkele business stakeholders een state of art technologie platform vorm te geven. Dit platform faciliteert in de toekomst onze digitale innovaties, vormt de basis van onze interne en externe dienstverlening, van collega tot eindklant. We zijn op zoek naar een ervaren Security Specialist die sterk zal bijdragen aan het ontwerp, implementatie en continue ontwikkeling van het platform.

Je belangrijkste taken zijn:
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwerp, implementatie en continue doorontwikkeling van ons nieuwe technologie platform.
 • Jij bent dé technisch specialist op het gebied van IT-security in de breedste zin van het woord.
 • Met jouw uitgebreide kennis, ervaring en je vermogen om security vraagstukken op IT-gebied in te vullen met de best passende maatregelen, zorg je dat ons toekomstige technologie platform optimaal beveiligd wordt en toegespitst blijft op de behoefte van de organisatie.

Je doet dit in nauwe samenwerking met dé specialisten op technologisch gebied binnen Lely: IT architects, Cloud architects, Product engineers, Software developers, projectleiders en natuurlijk ook de IT Security Officer. Gezien het belang van een optimaal beveiligd en functionerend technologie platform is hier een Competence Center voor opgericht waar je actief aan deel zult nemen.

Je bent actief betrokken bij het technisch invullen van te nemen securitymaatregelen en het dagelijks beheer hiervan. In deze functie gaat het niet om het bepalen van het beleid, maar om de technische invulling hiervan. Hands-on dus!

Deze functie is fulltime (40 uur per week) en bevindt zich in Maassluis, Nederland. Je rapporteert aan de IT-manager

Wij bieden
 • Werken in een internationale omgeving bij één van de meest innovatieve organisaties van Nederland;
 • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen & 13 adv-dagen;
 • Een open werkomgeving met o.a. flexibele werktijden;
 • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
 • Een open cultuur, goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling & groei.

Profiel
 • Je hebt een enorme passie voor IT-Security, je bent en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen uit leergierigheid en omdat je niet houdt van verassingen…;
 • Je bent een echte teamplayer, je streeft naar het optimale in de implementatie van IT-Security. Je slaapt niet als je weet dat er ergens nog een deurtje open staat;
 • Je weet uitdagingen en wensen om te zetten in concrete oplossingen, je neemt verantwoordelijkheid en pakt van nature een voortrekkersrol in het aandragen en doorvoeren van verbeteringen of vernieuwingen;
 • Je hebt uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden, plus een bewezen vermogen om sterke werkrelaties op te bouwen over organisatorische grenzen heen;
 • Je bent een sterke persoonlijkheid, kritisch en deelt je feedback op een constructieve manier. Hierbij heb je oog voor de belangen van anderen;
 • Je kunt zorgen, ideeën en suggesties aan belanghebbenden presenteren op een manier die onderbouwd, nuttig en gemakkelijk te begrijpen is;
 • Je wordt enthousiast als je samen met het team successen kan boeken en je collega’s door kennisoverdracht naar een hoger niveau kan tillen.

Je hebt:
 • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur informatica;
 • Minimaal 5 jaar relevante en aantoonbare werkervaring op IT-Security gebied;
 • CISSP Certificering is uiteraard een MUST;
 • Aanvullende relevante security certificeringen (bv ISO 27001/2, CEH, etc.) zijn een belangrijke pré;
 • Aantoonbare ervaring met het beveiligen van complexe Cloud Architecturen is een pré;
 • Aantoonbare ervaring Cloud Security oplossingen is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Contactgegevens voor sollicitatie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu via de 'Solliciteer' button op de website.

Na je sollicitatie ontvang je altijd een ontvangstbevestiging. Heb je deze niet dezelfde dag van je sollicitatie ontvangen? Neem dan contact met dhr. Stace Barreiro de Leon via sbarreirodeleon@lely.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contactinformatie
Mocht je op basis van het functieprofiel meer willen weten over de rol of over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met dhr. Stace Barreiro de Léon via sbarreirodeleon@lely.com of op 06-44515395.

Onze organisatie / De afdeling
Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Centers voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan zestig landen.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Maakindustrie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Stace Barreiro de León
Telefoon +316-44515395

Vestigingsplaats

Solliciteer