Lely

IT Supportmedewerker internationaal (Eerstelijns) (Maassluis, 32-40 uur) - Maassluis

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 25-02-2019 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Maassluis Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris prima arbeidsvoorwaarden
Is voor jou geen vraag te gek? Kun jij iedere collega op weg helpen met technische vragen over telefoon, computer of internet? Of ze nu aan de balie staan, per mail of inbellen vanaf de andere kant van de wereld. Jij lost het op! Iets voor jou?

Als onderdeel van het IT Supportteam hebben we het streven om 85% van alle gestelde vragen (incidenten) zelf op te lossen. Daar zijn we trots op. Wordt het te lastig kunnen we uiteraard navraag doen bij collega’s, ook dan houd jij de tijdige afhandeling in de gaten. We werken als team vrij zelfstandig en jij krijgt alle ruimte en vrijheid om zelf initiatief te nemen en verbeteringen aan te dragen als we daarmee onze eigen collega’s beter kunnen helpen.

Belangrijkste taken
Uiteraard behandel jij, samen met collega’s, alle vragen die binnenkomen over werkplekken en applicaties. Dit gebeurt vanuit het hoofdkantoor in Maassluis maar de vragen komen vanuit alle Lely landen. Je kunt dus bellen met Friesland maar ook met Australië, Frankrijk of Amerika. Hopelijk heb je goed opgelet bij Engelse les ;-)

Het is jouw streven om aan iedereen een goede oplossing te bieden. Ook als je iets niet weet, geen probleem, je vraagt het na bij een collega maar houdt wel in gaten dat er op tijd een antwoord komt. Verder wordt je betrokken bij diverse projecten zoals netwerkwijzigingen en installeer je ook lokaal nieuwe werkplekken en biedt je ondersteuning als er iets niet goed gaat bij een werkplek.

Wij bieden
Een interessante baan bij een innovatief familiebedrijf waarin jij onze collega’s helpt aan een goed werkende werkplek. Jij wordt een van de vaste gezichten van onze service en krijgt de kans om echt een band op te bouwen.

Verder:
  • veel ruimte voor eigen initiatief, meedenken in verbeteringen voor de afdeling;
  • prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen & 13 adv dagen;
  • vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
  • goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling & groei;
  • onze Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen.

...en een eigen barista op de Lely Campus die de beste cappuccino’s maakt van verse melk, direct van de boer.

Profiel
Je bent hulpvaardig en klantgericht, je zoekt iets uit tot op de bodem. Collega’s vinden het fijn om door jou geholpen te worden of het nu gaat om het installeren van iPhone/ Android instellingen, eerste uitleg van de laptops en Lely programma’s bij de start van een nieuwe collega of een collega die net alle bestanden is kwijtgeraakt, jij weet raad.

Verder…
  • heb je een afgeronde MBO opleiding, Informatica, ICT of soortgelijke studie;
  • meer dan 2 jaar ervaring als support medewerker (1e of 2e lijns);
  • ervaring met netwerken (WAN, LAN en WLAN);
  • kennis van iPhone/Android telefoons, active directory, Microsoft Office en O365;
  • kun je je goed verstaanbaar maken in Engels, zowel via de telefoon als via de mail.

Contactgegevens voor sollicitatie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu via de 'Solliciteer' button. Na je sollicitatie ontvang je altijd een ontvangstbevestiging. Heb je deze niet dezelfde dag van je sollicitatie ontvangen? Neem dan contact met dhr. Stace Barreiro de Leon via sbarreirodeleon@lely.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en is ook niet nodig. Wij hebben heel hard gewerkt met het huidige team en die inzet heeft zelfs geleid tot een LinkedIn nominatie voor "rising star" met onze afdeling Talent Acquisition. Wil je een bijdrage leveren... solliciteer dan want wij zoeken nog een Corporate Recruiter/Talent Acquisition Specialist, www.lely.com/nl/vacatures/talent-acquisition-specialist-405/.

Onze organisatie / De afdeling
Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.  Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Maakindustrie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Stace Barreiro de Leon
Telefoon 06-44515395

Vestigingsplaats

Solliciteer