Lely

Embedded Software Engineer - Maassluis

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 14-11-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Maassluis Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform
Embedded Software Engineer

Hoe kun je met behulp van Embedded Software de elektrische arm van een melkrobot zo laten bewegen, zodat deze perfect aansluit op een koe? Hoe kun je een zelfrijdende voerrobot de meest efficiënte route door de stal laten rijden? Als Embedded Software Engineer ben je gedreven voor dit soort vraagstukken de beste oplossing te bedenken.

Als onderdeel van het projectteam werk je samen met Mechanical Engineers, Electronics Engineers en Testers aan de ontwikkeling van een dedicated Lely Product. Denk hierbij aan o.a. melkrobots, automatische voersystemen, stalproducten en bijbehorende managementsystemen. Je bedenkt en programmeert niet alleen de oplossing, je gaat zelf aan de slag in onze werkplaats, ook wel technische speeltuin genoemd door onze engineers, om alles te testen en bij de testboer kijken hoe jouw idee in de praktijk werkt. Het leuke is uiteindelijk dat je jouw oplossing ook daadwerkelijk uit de fabriek ziet rollen omdat je werkplek uitkijkt op de productie.

Belangrijkste taken
 • Als onderdeel van het projectteam neem je deel aan alle fasen van het product development proces om tot een productiewaardige oplossing te komen;
 • Het vertalen van requirements naar een robuust software ontwerp vanuit een test gedreven benadering;
 • Het ontwerpen, implementeren en testen van de embedded software;
 • Het optimaliseren van de werking van onze producten;
 • Continue verbeteren, uitbouwen en onderhouden van bestaande software;
 • Kwaliteitscontrole o.a. aan de hand van design en code reviews, het schrijven van unit en integratie tests;
 • Je draagt bij aan het agile werkproces door duidelijk te communiceren over het de planning, de project voortgang en eventuele problemen of risico’s.

Wij bieden
Een echte uitvindersbaan bij een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Je ziet je ideeën ook daadwerkelijk twee jaar later uit de fabriek komen en waarna ze in gebruik worden genomen door de melkveehouderijen.
 • Flexibiliteit in werktijden en werklocatie;
 • Afwisseling, de ene dag sta je in de werkplaats, andere dag op de boerderij en de volgende dag werk je op het hoofdkantoor;
 • Ruimte en vrijheid om te innoveren, nieuwe ideeën bouwen en knutselen in onze werkplaats;
 • Lekkerste koffie gemaakt door onze barista;
 • Time for fun: tafelvoetbal, volleybal- en basketbalveldje.

Profiel
Je hebt de natuurlijke drive voor het bedenken van de beste softwareoplossing, waarbij je al je creativiteit inzet. Heb je eerdere ervaring met productontwikkeling binnen de robotica of embedded software? Dan is dat mooi meegenomen!

Je hebt..
 • een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Technische Informatica, Robotica, Computer Science , Wiskunde, Electronic Engineering etc.;
 • programmeerkennis in een of meerdere van de volgende talen: C, C++, Python;
 • ervaring met softwareontwikkeling op operating systems als Linux/ Unix;
 • ervaring met het werken in projectteams, waarbij Agile en Scrum geen onbekende begrippen voor je zijn;
 • geen afkeer tegen koeien :-)
   
Contactgegevens voor sollicitatie
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan nu via de ''Solliciteer'' button. Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Kristel Goedegebuure- van Nieuwenhuijzen, 06-82049996.

Onze organisatie / De afdeling

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Centers voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan zestig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Kristel Goedegebuure- van Nieuwenhuijzen
Telefoon 06-82049996

Vestigingsplaats

Solliciteer