Lely

Communicatie Specialist Agrarisch - Maassluis

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 25-05-2018 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Maassluis Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform
Heb je een agrarische achtergrond, houd je van schrijven en het maken van films en online content? Heb je oog voor nieuws dat naar buiten gebracht kan worden en kun je hier leuke berichten van maken? Wil je een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan heb jij je nieuwe uitdaging gevonden!

Belangrijkste taken
De Farm Management Support communicatie specialist zorgt voor duidelijke en strak vormgegeven trainingsmaterialen van nieuwe Lely producten, software en diensten. De producten worden wereldwijd gebruikt door de Lely landenorganisaties om de Farm Management Support adviseurs van de Lely Centers te trainen. Als communicatiespecialist herken je nieuws dat via (social) media en nieuwsbrieven gepubliceerd kan worden en je maakt hier mooie berichten van. Samen met cameramensen en fotografen zorg je voor ondersteunend internationaal beeldmateriaal (film en video). Je bereidt bijeenkomsten met internationale collega’s voor en maakt de agenda en afsprakenlijst van internationale online vergaderingen.

Hoewel je in je werkzaamheden een grote mate van zelfstandigheid hebt, is samenwerking cruciaal. De communicatielijnen zijn kort en je komt te werken in een informeel team met gemotiveerde collega's. Je werkt intensief samen met onder meer de specialisten van Farm Management Support en de afdelingen marketing & communicatie en product management. Je werkt samen met hen aan een communicatiestrategie en voert die vervolgens uit.

Wij bieden

 • Een leuke baan voor 32- 40 uur per week bij één van de meest innovatieve bedrijven van Nederland;
 • Lely besteedt veel aandacht aan interne kennisdeling waardoor je ook na de opleiding op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied;
 • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
 • Veel flexibiliteit;
 • Prima arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen en 13 adv dagen.

Profiel
 • Achtergrond in en affiniteit met de melkveehouderij;
 • HBO werk -en denkniveau en/ of relevante werkervaring;
 • Zeer sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Teksten kunnen redigeren met oog voor de doelgroep;
 • Informatie van specialisten duidelijk kunnen samenvatten;
 • Uitstekende ervaring in Microsoft Office (Word – Powerpoint), Abobe CS is een pre;
 • Ervaring met beheren van websites, CMS systemen en social media;
 • Bereidheid tot reizen;
 • Je beheerst de Engels en Nederlandse taal in woord en geschrift. Frans, Spaans of Duits zijn een pre.

Contactgegevens voor sollicitatie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu via de ''Solliciteer'' button op de website.

Na je sollicitatie ontvang je altijd een ontvangstbevestiging. Heb je deze niet dezelfde dag van je sollicitatie ontvangen? Neem dan contact met dhr. Stace Barreiro de Leon via sbarreirodeleon@lely.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contactinformatie
Mocht je op basis van het functieprofiel meer willen weten over de rol of over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met dhr. Stace Barreiro de Léon via sbarreirodeleon@lely.com of op 06-44515395.

Onze organisatie / De afdeling

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Parttime, Maassluis, Communicatie Specialist, Communicatie medewerker.

Contactgegevens

Contactpersoon Stace Barreiro de León
Telefoon 06-44515395

Vestigingsplaats

Solliciteer